Organisatieverbetering

Het succes van de klankbordsessies zit in de persoonlijke reflectie en de opvolging die we hier aan geven. Eén op één of als team. Hierin komt eenieders kracht naar voren, kennen we elkaars drijfveren en bepalen we samen de strategie voor de komende maanden. Vervolgens borgen wij dit in de organisatie, waardoor er een duurzame verandering ontstaat.

Als management of directie ben je druk met de dagelijkse operatie van jouw bedrijf. Dan weet je dat het belangrijk is om zo nu en dan even objectieve reflectie te hebben. Die bieden wij in de vorm van klankbordsessies met managers/directeuren of managementteams. Resultaat is een aantoonbare resultaatsverbetering.

Voorbeelden verbeterprogramma’s

• Programma Organisatieverbetering voor een gemeentelijke afdeling (180 medewerkers) en voor een projectbureau van een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling (GREX 1 mld)
• Ontwikkelprogramma voor negen potentiële managers van een gemeente. Resultaat is dat gedurende het programma al vier van de 9 deelnemers al geselecteerd zijn voor een managementfunctie.
• Drie werksessies (bijeenkomsten) om gezamenlijk tot een meerjarenperspectief te komen voor een retail-specialist
• Klankbordprogramma voor directeuren van commerciële en private organisaties
• Opstellen van een Strategische Visie voor een opstartende commerciële organisatie en voor veelbelovende Start-Up

OMGEVINGSMANAGEMENT

Samenwerken met de buurt en partners, en nog meer tekst.

Een onderscheidende stap in uw organisatieverbetering is de borging binnen de gehele organisatie. Geformuleerde doelstellingen worden duurzaam geborgd in acties op de drie niveaus.

 Voorbeelden van LEEFOM Consultancy-vragen:

• Interim-management Team Noord (team van 72 medewerkers)

• Teamcoaching tientallen teams variërend in omvang van 10 tot 80 medewerkers

• Faciliteren tientallen PSU’s en PFU’s van infraprojecten en gebiedsontwikkelingsprojecten

ORGANISATIEVERBETERING

Hier komt een krachtige header
met een call to action

Wat onze relaties zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Bij de oprichting van PI Nederland hebben we met Cees en Rob de verschillende organisatievormen goed afgewogen. Op basis van deze gesprekken hebben we de keuze gemaakt. En dat bleek een schot in de roos.
PATRICK
Functie
De eerste sessie ‘Dromenvanger’ gaf direct een duidelijk beeld van de manier waarop we als directieleden naar elkaar en naar de gezamenlijke toekomst kijken. Hiermee zetten we een belangrijke basis neer voor het gezamenlijk perspectief dat we voor ogen hebben.
Mark
Functie

Onze partners

Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit ut aliquam
purus. Enim ut sem viverra aliquet. Faucibus purus.