LEEFOM-Academie

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Onze trainingen kenmerken zich door de combinatie van aandacht voor het (inhoudelijke) leerdoel, jouw vaardigheden en de bewustwording van jouw persoonlijke waarden en overtuigingen. De academie is ingericht met en voor onze opdrachtgevers. Vanzelfsprekend is het mogelijk om op trainingen in te schrijven. Je bent heel erg welkom! Stuur jamie@leefom.nl een mail om de mogelijkheden samen na te gaan.

Trainingen

Verbindend reflecteren

Coachvragen

Coachvragen

Coachvragen

Voor persoonlijke coachvragen hanteren we de ‘’GROW’’-methodiek, waarin jij in een beperkte periode een grote transitie doormaakt aan de hand van je persoonlijke leerdoel. Het succes van onze coaching-trajecten zit in de combinatie van aandacht voor het (inhoudelijke) leerdoel,…

Al onze trainingen vinden plaats op een inspirerende locatie. Een training zien wij als een cadeau aan jezelf en dat moet gedurende de trainingsdagen ook zo voelen.

Bij deze trainingstrajecten werken we samen met collega-trainers die binnen hun vakgebied als autoriteit worden beschouwd.

René, procesregisseur: ” Het ontwikkeltraject heeft mij heel veel gebracht. Het is een boost voor mijn carrière geweest, zo zie ik dat echt. Buiten de inhoud, ontwikkel je zelfbewustzijn. En hoe beter je jezelf leert kennen, hoe verder dit je ook kan brengen in je carrière. Je leert je mogelijkheden en onmogelijkheden kennen. Het traject voelde heel veilig en de trainer is een warme persoonlijkheid; trainer Rob is er geknipt voor om het uiterste uit jezelf te halen!

Wij verzorgden eerder al trainingen voor deze opdrachtgevers

Onze certificeringen