Ontdek het leiderschap in jezelf!

Als teamlid of manager werk jij in een complexe projectomgeving of organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je in deze veeleisende rol (snel stabiliseert als je uit balans wordt gebracht)? Soms komt iemand erg dichtbij (bijvoorbeeld tijdens een bewonersavond moet je in gesprek met een boze bewoner of tijdens een onprettig gesprek met jouw opdrachtgever) en raak je uit balans. Hoe zorg je er voor dat jij je bewust wordt van de situatie en weer snel stabiliseert? Wat zijn jouw hulpbronnen hierin? Daar gaat deze 4-daagse training over. Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap.

We ontrafelen samen de geheimen van persoonlijke ontwikkeling, rechtstreeks toegepast op jouw dagelijkse praktijk. Dit persoonlijk ontwikkelingstraject, gebaseerd op systemische wetten en doorspekt met herkenbare praktijkvoorbeelden, biedt jou een diepgaande verkenning als mens en als teamlid of -manager.

Programma Persoonlijk Leiderschapstraject (2e editie)


Het programma is opgebouwd in 4 inspirerende dagen met tussentijdse coaching-momenten:

Intakegesprek (datum in overleg): In het intakegesprek bespreekt Monqiue jouw unieke leervraag. Aan de hand van jouw Insight Discovery-profiel brengen we samen jouw krachten en uitdagingen in kaart

De analyse en bewustwording: Op dag 1 en 2 verdiepen we jouw leervraag. Wat zijn jouw uitdagingen en waarvan raak je juist in flow? Wat is jouw bekende reactie? Welke stap wil je maken? Hoe zorg je dat je weer snel stabiliseert en de ruimte creëert om onbevangen te luisteren en je vol zelfvertrouwen het gesprek kunt vervolgen?

Tussentijds coaching gesprek (datum in overleg)

Vanuit bewustwording naar interventies: Op dag 3 en 4 verdiepen we ons in het nemen van verantwoordelijkheid op het juiste moment. Wat wordt jouw leidende rol en hoe pas jij effectieve interventies toe? Pak vol zelfvertrouwen jouw plek als gesprekpartner, als teamlid of manager.

Na deze inspirerende reis van 4 dagen sta jij stevig in je schoenen als teamlid of manager, klaar om met jouw team leiding te geven aan complexe uitdagingen.

Data PL-2

  • 21 en 22 november 2024
  • 16 en 17 januari 2025

Praktische informatie

  • Aantal deelnemers: max. 15
  • Voor wie? Teamleden en -managers
  • Kosten: €1.450,- (exclusief BTW)
  • Locatie: Villa Flora in Hillegom
  • Trainers: Monique en Rob

Wil jij graag een verdieping in je rol en ben je geïnteresseerd in dit leiderschapstraject, geef je dan op via onderstaande knop:

Over de trainers

Monique Wassink
“Als je een punt zet, ga je verder”

Ik maakte 10 jaar geleden voor het eerst kennis met Systemisch Werken. Mijn ervaring als representant in een opstelling gaf de doorslag om dit pad in te slaan. Kijken naar wat achter iemands gedrag schuilt en waar het vandaan komt maakt het zo interessant. Soms ontroert het me zelfs wanneer een deelnemer door een opstelling tot een inzicht komt dat hem in het hier en nu gaat helpen. Inmiddels gecertificeerd als opsteller en trainer heb ik samen met Rob al een aantal mooie ontwikkeltrajecten mogen begeleiden.

Monique Wassink als trainer in het Leiderschapstraject

Rob Jongenburger
“Het begint met ademhalen”

Naast mijn werk als project- en lijnmanager in het fysieke domein is bij mij het vuurtje gaan branden toen ik in aanraking kwam met Systemisch werk en NLP. Inmiddels als trainer en begeleider internationaal gecertificeerd koppel ik deze twee werelden aan elkaar en hiermee gaat een nieuwe
wereld open. Deze biedt alle rust om op een respectvolle manier met elkaar in gesprek te blijven en samen resultaten te boeken. Dat maakt de leefomgeving een beetje mooier!