Rob Jongenburger: “Afgelopen week liep ik door de herinneringen uit mijn jeugd. In de jaren tachtig woonde ik met mijn ouders op Curaçao. Nu was ik weer terug en mocht ik op uitnodiging van de Lighthouseclub deparment Curaçao een presentatie geven over Omgevingsmanagement en Participatie en visie die LEEFOM hier op heeft. Hoe bouw je vertrouwen, hoe ga je om met social media en vooral hoe kom en blijf je in de verbinding met elkaar? In zo’n week komt het Papiaments weer een beetje terug en dat blijkt natuurlijk essentieel om weer in verbinding te komen met omgeving van de projecten hier. Tijdens het projectbezoek van Heren2 bij Marie Pompoen kregen we hier een mooie toelichting op hoe dit in de praktijk wordt gedaan op het eiland.

Hans van der Gulik, bedankt voor de uitnodiging. Ergün Erkoçu en de andere leden, bedankt voor de gastvrijheid en het mooie, open gesprek. Masha Danki!”