Bent u voorbereid op de komst van de Omgevingswet? De Omgevingswet, die binnenkort in werking treedt, zal een aanzienlijke impact hebben op de manier waarop we omgaan met ruimtelijke ordening en de leefomgeving in Nederland. Of u nu een ambtenaar, beleidsmaker, jurist, projectmanager, of professional uit het bedrijfsleven bent, het begrijpen van de Omgevingswet is van cruciaal belang om effectief te kunnen opereren in dit nieuwe tijdperk van regelgeving.
Volg daarom nu onze training Omgevingswet!

Wat is de omgevingswet?

De Omgevingswet is een keerpunt in de Nederlandse wetgeving met betrekking tot ruimtelijke ordening, participatie en het beheer van onze leefomgeving. Deze wet bundelt maar liefst 26 afzonderlijke wetten tot een geheel en heeft als doel de complexiteit te verminderen, meer flexibiliteit te bieden en efficiƫnter om te gaan met onze fysieke leefomgeving. Het is voor professionals van essentieel belang om de werking en impact van deze wet te begrijpen om succesvol te kunnen opereren.

Wat kun je verwachten?

  • Inleiding tot de Omgevingswet: Begrijp de achtergrond, doelstellingen en reikwijdte van de wet.
  • Instrumenten van de Omgevingswet: Verken de verschillende instrumenten en mogelijkheden om de fysieke leefomgeving te reguleren.
  • Participatie en Omgevingswet: Leer hoe u stakeholders betrekt en participatie bevordert binnen de nieuwe wetgeving.
  • Vergunningverlening en handhaving: Krijg inzicht in het proces van vergunningverlening en handhaving onder de Omgevingswet.
  • Praktijkvoorbeelden en casestudies: Pas uw kennis toe op echte situaties en scenario’s.
  • Certificaat van deelname: Na succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat ter validatie van je verworven kennis.

Waar en wanneer?

Onze training Omgevingswet kan (incompany) op maat gemaakt worden op een datum, tijd en locatie die u schikt. De training kan eventueel ook online worden gehouden.

Kosten:

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om je voor te bereiden op de toekomst van ruimtelijke ordening en omgevingsbeheer.

De volgers van de training Omgevingswet hebben plezier tijdens de training

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze training en samen de wereld van de Omgevingswet te verkennen.