Sinds een paar weken loopt Mark Vennik stage bij ons!

Mark aan het woord: “Ik ben Mark Vennik, 20 jaar en zit momenteel in mijn 2de jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie op de Hogeschool van Amsterdam. In mijn 2de jaar moet ik een stage kiezen waarin ik een aantal taken moet kunnen uitvoeren zoals het ontwerpen en geven van trainingen/workshops , het opstellen van adviesplannen en onderzoek doen. Tijdens mijn oriĆ«ntatie naar een stageplaats kwam ik uit bij LEEFOM. Tijdens mijn gesprek met Rob en Jolien ontstond er een klik! Ik heb het gevoel dat ik mij binnen LEEFOM, met Rob en Jolien als stagebegeleiders, goed kan ontwikkelen op het gebied van omgevingsmanagement, training en coaching. Ik kijk erg uit naar mijn komende stageperiode en verwacht dat ik mijn steentje kan bijdragen binnen de organisatie.”

Mark loopt t/m juni stage bij ons. We gaan er een leuke leerzame tijd van maken!